Menu

NK Indoor 2020: kwalificatiescores van belang!

0 Comments

Op zaterdag 25 en zondag 26 januari 2020 wordt in de Maaspoort Sports & Events, te ‘s-Hertogenbosch, het Nederlands Kampioenschap Indoor gehouden. Op basis van de ervaringen in de afgelopen jaren is besloten een wijziging door te voeren in het wedstrijdformat voor dit kampioenschap; met als doel een aantrekkelijker kampioenschap voor zowel sporters, begeleiding als toeschouwers te creëren.

Kwalificatiescores
Langs deze weg attendeert de NHB de deelnemers op het belang van het neerzetten van kwalificatiescores. Per kwalificatiesessie zijn 96 startplaatsen beschikbaar. Dit houdt in dat maximaal 2 x 96 = 192 sporters kunnen deelnemen aan het NK. Bij meer dan 192 aanmeldingen gaan kwalificatiescores bepalend zijn voor het al dan niet mee kunnen doen aan dit kampioenschap.
De NHB draagt zorg voor het feit dat in iedere categorie voldoende startplaatsen gereserveerd worden voor een volwaardig NK.

Voor meer informatie rondom kwalificatiescores en de bijbehorende kwalificatiewedstrijden zie https://www.handboogsport.nl/2019/11/07/nk-indoor-2020-kwalificatiescores-van-belang/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.